Web
Analytics
top of page

Aktiviteter for oss røde!

Alle er Liverpoolsupportere på sin egen måte og ingen måte er feil måte å være Liverpoolsupporter på. Det er likevel slik at de aller fleste liker å dele lidenskapen sin med likesinnede, rett og slett folk som er like lidenskaplig opptatt av denne flotte klubben.

Som lokal Liverpoolsupporter så kan det lønne seg å være medlem hos oss for å ta del i arrangementer, medlemsrabatter og annet.  Det skal uansett ikke være noe krav at man er medlem av Liverpoolsupportere Gjøvik for å vise at hjertet banker ekstra for Liverpool. 

Fotballprat og Live Quiz

Vi sender jevnlig fotballprat live via Facebooksiden vår. Her møter du som oftest personer som har en tilknytning til Liverpool som supportere eller andre som har noe på hjerte når det gjelder fotball, av tidligere gjester kan nevnes: Petter Myhre, Tore Hansen, Mari Lunde, Tom Henning Hovi, Paul Håvard Østby med flere

Du kan også delta i vår Liverpool Live Quiz. En uhøytidelig quiz med Liverpoolrelaterte spørsmål av varierende vanskelighetsgrad. Det er selvfølgelig premier og hente for noen heldige deltakere

Medlemstur 2019/20

Tusenvis av røde supportere har tatt turen over til Liverpool i årenes løp og man er ikke der først og fremst som turist men som fotball supporter. Samtidig så er Liverpool så utrolig mye mer enn bare fotball Har du ikke tatt turen så bør du så absolutt vurdere det. Nå kan du bli med oss på medlemstur med andre supportere fra Gjøvikområdet

Skal du reise til verdens flotteste by?

Tusenvis av røde supportere har tatt turen over til Liverpool i årenes løp og man er ikke der først og fremst som turist men som fotballsupporter. Samtidig så er Liverpool så utrolig mye mer enn bare fotball Har du ikke tatt turen så bør du så absolutt vurdere det. Vi lover at Liverpool har utrolig mye mer å by på enn verdens beste fotballklubb! Vi har forsøkt å samle litt tips&triks til både deg som skal til byen for første gang eller som har noen turer på baken allerede!

Kom deg ut av stua og dårlige livestreamer, betalingskanaler, sure samboere som ikke lar deg skrike ut i glede eller frustrasjon, dårlig samvittighet for kjøkkenet som skulle vært ryddet eller bikkja som skulle vært luftet.

Ta en time-out og møt andre som er i samme situasjon som deg. Sitt ikke alene foran skjermen, del opplevelsen med flere.

1 / 1

Please reload

bottom of page