Web
Analytics
top of page
Fotballprat live på Facebook

Få med deg fotballprat live via Facebooksiden vår. Her møter du som oftest personer som har en tilknytning til Liverpool som supportere eller andre som har noe på hjerte når det gjelder fotball! Her kan du se igjen tidligere sendinger og få oversikt over når neste sending er.

Skogheim.JPG

Vegard Skogheim

Vegard Skogheim har spilt toppfotball både i Norge og Tyskland, han har 13 landskamper og er i dag trener i Asker Fotball. Men viktigst av alt, han er Liverpool-supporter

livergirls.JPG

LiverGIRLS Spesial

Denne gangen har vi invitert de tre damene, Ragnhild Lund Ansnes, Wenche Aarland og Kari Baklid til en fotballprat. Her blir det både mimring og tanker om hva som skjer fremover med verdens beste klubb! Og vi må selvfølgelig også snakke om hvorfor jentene er i mindretall på tribunen og på fotballpubene.
 

flatin.JPG

Torbjørn Flatin

Torbjørn Flatin er kjent for de aller fleste i landets store Liverpool-familie. Han er en av supporterklubbens grunnleggere, ansvarlig redaktør i The Kopite og snart på vei over i pensjonistenes rekker.
Har du spørsmål til Torbjørn så er det bare å fyre løs underveis i direktesendingen. 

myhre.jpg

Petter Myhre

TV2`s fotballekspert, Petter Myhre, gjester fotballpraten vår denne gangen. Han har fulgt Premier League tettere enn de fleste, over mange år og har ofte friske meninger. 

Du kan stille spørsmål til Petter under hele sendingen!

hansen hovi.jpg

Tom Henning Hovi og Tommy Hansen

To gutter med lang fartstid innenfor både topp- og breddefotball snakker fritt og ivrig om lokalfotballen i Gjøvikområdet, og selvfølgelig om Liverpool! ​

 

Og her får du selvfølgelig guttas drømmelag fra de siste 40 årene med Liverpool!
 

Møller.JPG

Pål Chr. Møller

Pål Christian var med og startet supporterklubben for 40 år siden og sitter fortsatt i styret, som formann. Vi må selvfølgelig snakke litt om reisen fra oppstarten av LFCSCN til en supporterklubb som i dag har 1% av landets befolkning som medlemmer. 

LIVERBIRDS.JPG

Liverbirds Spesial

Denne gangen har vi invitert ledere fra tre av landets Liverbirds foreninger til en skikkelig supporterprat. Anine Schulstock/Liverbirds Sandefjord, Rune Andreassen/Liverbirds Kristiansand og Jørn-Erik Heimseter/Liverbirds Bergen.

 

Carsten.jpg

Carsten Skjelbreid

Han er ikke bare journalist og tidligere vinner av «Skal vi danse» (´!!!!!!) på Tv2, Han er også lidenskapelig opptatt av verdens beste klubb, fotballekspert og kommentator hos Eurosport! 

Har du spørsmål til Carsten så er det bare å fyre løs underveis i direktesendingen

hansen.jpg

Tore Hansen

Tore Kjell Hansen er daglig leder i den offisielle supporterklubben til Liverpool FC her i Norge. Han har fulgt klubben gjennom en mannsalder og har mange tanker om situasjonen vi står oppe i akkurat nå. Vi skulle feiret at det er 30 år siden sist vi tok hjem ligagullet men hva skjer egentlig .....

østby_langedrag.jpg

Paul Håvard Østby og Geir Langedrag

Geir Langedrag snakker om fremtiden til lokalfotballen, mimrer tilbake til tunnelen mot Jamie Redknapp, og snakker om hvorfor han har samlet inn en million til kreftsaken.

 

Paul Håvard Østby snakker om hvorfor han ble Liverpool-supporter, Urbane Totninger, lange turer på ski, Forut med mer.

Lafton.JPG

Frode Lafton

I følge alle med hjertet i Hønefoss BK så er kveldens gjest en legende. Vi har invitert tidligere fotballspiller, trener, skribent i Kopite og langt over snittet Liverpool-supporter, Frode Lafton til en fotballprat.

lilleheie.JPG

Håvard Lilleheie

Stand-up komiker, skuespiller, programleder og fotballfrelste Håvard Lilleheie er vår gjest denne gangen. Her ligger det an til god stemning og mye Liverpoolprat

Har du spørsmål til Håvard så er det bare å fyre løs underveis i direktesendingen.

tage.JPG

Tage Herstad

Tage Herstad har sett alle spark Liverpool har hatt på en ball siden bortekampen mot Olympiakos i 2004. Her blir det mimiring og mer!

Still gjerne spørsmål til Tage underveis i sendingen!

befring.jpg

Knut Befring

Mange savner fotballen i disse tider og den som antageligvis savner det aller mest er sportsjournalist og programleder i OA-TV, Knut Befring. Vi må jo ta en prat med han!
 

 

mandag.JPG

Mari Lunde

Kveldens gjest er bosatt i Liverpool og hun lever og ånder for Liverpool FC!

Mari Lunde er ute med en podcast-dokumentar om Klopp og følger klubben tett som journalist for liverpool.no.

 

Vi snakker om livet i Liverpool akkurat nå, lokale supporteres reaksjoner på det som skjer og det blir litt mimring fra årets sesong og tanker om hva som skjer videre!

bottom of page