Web
Analytics
top of page

Å hate United

Vi skal liksom hate United vi Liverpool-fans. Det har jeg aldri gjort. Det er mange lag på balløya jeg misliker adskillig mer, City og Chelsea ligger lett på tunga i så måte.


Av Einar Skare, styremedlem i Liverpoolsupportere Gjøvik


For meg er United uløselig knyttet til en del av vår historie og min fotballinteresse. Rivaliseringen, kampen om å være Englands ledende lag gjennom årtier, tragediene, den godmodige ertingen, profilene, de fantastisk kampene oss i mellom og ikke minst de norske spillerne som har vært sterkt delaktig i lagets suksess gjør dem til et lag umulig å ikke ha et forhold til, eller kanskje enda bedre; det gjør dem til laget man elsker å "hate". Uten dem ingen Premier league verdt å forholde seg til, som med oss.

.....det gjør dem til laget man elsker å "hate"

For en engelskmann fortoner det seg nok ganske annerledes, det kan jeg forstå, men for meg - en fotballinteressert nordmann - blir det merkelig, nesten komisk, å mislike noen så sterkt, hate, fordi de i mange år hadde et knakende godt fotballag og en enda bedre manager.


Nå blir altså en nordmann og klubblegende, Ole Gunnar Solskjær, manager i klubben. Det er bare å bøye seg i støvet, en jobb med mer trykk og større offentlig og internasjonal interesse er det vel bare Nato-sjef Jens Stoltenberg som har hatt. Det er, uavhengig av klubbtilhørighet, utrolig bra for norsk fotballinteresse og ikke minst; det kommer til å gjøre det enda morsommere å slå dem igjen ved neste korsvei.

Gratulerer Solskjær og ikke minst; gratulerer United-fans!

YNWA!


1 286 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page