Web
Analytics
top of page

Det er lov å drømme!

Vi har kommet over halvveis i årets Premier league og det ser svært lyst ut, nesten så lyst at vi vurderer solbriller resten av sesongen


Liverpoolsupportere har som regel ståltro på suksess foran sesongen men har år etter år måtte dra den altfor kjente og etter hvert utslitte setningen «Bare vent til neste sesong, da skjer det» Denne setningen serveres gjerne midtveis i sesongen og da etter at alt håp om å få selve PL bøtta hjem til Anfield er ute. Men i år lukter det sølvtøy og verdensherredømme, når vi har passert over halve sesongen.


En utrolig vakker tabell når 20 av årets kamper er spilt!
En utrolig vakker tabell når 20 av årets kamper er spilt!

Vi ligger mildt sagt gunstig til i forhold til våre argeste konkurrenter, Tottenham og Manchester City. Det er hele syv poeng ned til City foran morgendagens kamp og seks poeng ned til Spurs, med en kamp mindre spilt. En seier mot City vil ikke bare styrke posisjonen men vil ta oss et voldsomt stort steg nærmere seriemesterskapet. Hvordan i all verden skal City eller Spurs kunne ta oss igjen?

Hvordan i all verden skal City eller Spurs kunne ta oss igjen?

Selv den mest optimistiske supporteren forventer ikke at vi skal gå gjennom serien uten tap. Mest sannsynlig vil vi måtte avgi poeng gjennom uavgjortkamper også. Men det vil de andre i topp 6 også måtte tåle. Disse skal også ut i innbyrdes oppgjør og for Liverpool sin del gjenstår det bortekamper mot City og United og hjemmekamper mot Spurs og Chelsea.


Virgil Van Dijk er en av våre viktigste spillere i jakten på seriegullet!    Foto: Getty Images
Virgil Van Dijk er en av våre viktigste spillere i jakten på seriegullet! Foto: Getty Images

Undertegnede tror ikke på noen kollektiv sportslig kollaps men lever med en frykt om skader på sentrale spillere, særlig stor er frykten for at spillere som Alisson og Van Dijk havne på sidelinjen. Sånn som det ser ut pr i dag så har vi god dekning på midtbanen og kan komponere denne slik at den er tilpasset motstanderen som til enhver tid står på andre banehalvdel. Bakover er vi svært avhengig av en skadefri og opplagt VVD. Han fremstår ikke bare som en komplett midtstopper men skaper også stor trygghet bare ved å ta på seg drakten. Det samme gjelder også Alisson, som har fremstått som en matchvinner i flere kamper.

Det er på tide, det er 29 år siden sist!

Siden man ikke skal ta sorger på forskudd så skrur jeg heller hjernen og hjertet på positivt modus. Nå er det opp til Liverpool selv å føre skipet trygt i havn. Litt storm i vindkastene må vi nok regne med men det er mye som skal til for at seriemesterskapet skal glippe, uansett resultat i morgendagens kamp. Jeg tror faktisk at vi vinner i år og at det 19. seriemesterskapet endelig innkasseres. Det er på tide, det er 29 år siden sist!


-jar

276 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


bottom of page