Web
Analytics
top of page

Fotballprat med Liverpoolsupportere Gjøvik!

Fra mandag til fredag i Påskeuka så inviterte vi forskjellige personer til en en liten fotballprat. Her kunne du møte Mari Lunde direkte fra Liverpool, en av landets morsomste menn, Tore Hansen fra den offisielle supporterforeningen og flere. Med fravær av fotballkamper på skjerm og baner så ble dette ren terapi!Mari Lunde var først ut og fortalte blant annet om hvordan det er å bo i Liverpool akkurat nå. Det ble også litt mimring tilbake til store fotballøyeblikk og noen tanker om fremtiden!


Paul Håvard Østby er en av landets morsomste menn og selvfølgelig Liverpool-supporter. Han fikk følge av Geir Langdrag som er leder i SK Gjøvik Lyn og som har spilt mot Liverpool!


Tom Henning Hovi og Tommy Hansen har mange års erfaring fra toppfotballen og begge er selvfølgelig Liverpool-supportere. Her får du deres drømmelag m.m.


Knut Befring er en mann med st stort hjerte for lokalfotballen i Gjøvik- og Totenområdet. Sportsjournalisten med stor S forteller om den beste fotrballopplevelsen han har hatt i England og selvfølgelig om hva han tror om årets lokale lag!


Daglig leder i landets offisielle supporterforening, Tore Hansen, var ukens siste gjest. Her ble det både tanker om fremtiden, drømmelaget gjennom siste 40 år og selvfølgelig mimring


Følg oss gjerne på YouTube kanalen vår , plutselig dukker det opp flere runder med Fotballprat LIVE og annet snacks!

31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page