Web
Analytics
top of page
Vi jobber hele tiden for å gi deg best mulig god valuta for medlemskontigenten din. Det kan være lurt å ta hyppige turer innom denne siden for å oppdatere deg på eventuelle nye rabattavtaler, spesialtilbud og annet som kan du kan nyte godt av som medlem i Liverpoolsupportere Gjøvik! 

Medlemsturer til Liverpool

Det finnes få ting som er bedre enn å dra sammen med andre supportere til ​verdens beste by. Våre medlemmer får dette tilbudet minimum en gang pr sesong og da snakker vi full pakke. 

Turene inkluderer:

  • Felles transport fra Gjøvik til Liverpool t/r

  • Ekslusiv t-skjorte

  • Pre-match arrangement

  • Egen reiseleder

...og selvfølgelig masse sosial omgang med et hyggelig reisefølge

 

IMG_4290 (002).JPG

Rabatt hos Montèr

Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger til store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male inne eller ute, legg nytt tak, lage terrasse og masse mer.

Montèr har blitt med på laget og kan friste med gromme rabatter til medlemmene våre. Du får rabatt på nær sagt hele sortimentet og inntil 40% på enkelte varegrupper. 
 

Oppgi kundenummer 50047545 og vis det elektroniske medlemskortet ditt. Har du fornyet medlemskapet så vil det fremgå av medlemskortet, har du ikke fornyet så vil det stå "fakturert" Du kan likevel benytte kortet frem til 1. august.

monter-logo_200.jpg

20% rabatt hos Flügger Farve

Som medlem hos Liverpoolsupportere kan du spare penger på oppussing!

Maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og maleverktøy i malermesterkvalitet. Hos Flügger på Gjøvik finner du hjelp, veiledning og inspirasjon til nettopp ditt maleprosjekt.

 

Og nå  får du gromme rabatter hvis du har planer om å sette litt ny farge på tilværelsen! Er du medlem hos oss så får du 20% rabatt på hyllepris hos Flügger! Det er enkelt og greit, finn frem medlemskortet og livet blir mer fargerikt og faktisk litt billigere!

flugger.jpg

Rabatt hos Erlands Varmepumpe service

Nok en god grunn til å være medlem hos oss!
Vi har fått med Erlands Varmepumpe service på laget og dermed kan du få 1 500 kr i rabatt på Daikin Varmepumper. Ved å handle hos Erland så støtter du også supporterforeningen med 500 kroner.


Service og nymontasje av de fleste typer varmepumper. Forhandler av Daikin varmepumper. Gjøvik, Land og Toten. Stikk innom Facebooksiden til Erlands Varnepumpe service!

daikin.jpg

Rabatt hos Peppes Pizza Gjøvik

Det er få ting som smaker bedre enn pizza i selskap med fotballkamp på skjermen. Som medlem i Liverpoolsupportere Gjøvik kan du nå spise deg både mett og lykkelig for en billigere penge.

Du får 20% medlemsrabatt på alle Pizzaer hos Peppes Pizza på Gjøvik. Rabatten gjelder ved besøk i restauranten og ved henting. (OBS: Ikke ved hjemlevering) 

 

Besøk Peppes Pizza på nett

peppes1.jpg

Tipp & Vinn

Ved hver offisielle kamp så kan man som delta på resultat tipping via Facebook. Her er det kun medlemmer som kan vinne premier. I løpet av en sesong så deler vi ut over gavekort fra Peppes Pizza Gjøvik, skjerf, t-skjorter, diverse LFC glass, øl eller annet flytende, bager, drakter og masse mer.

Følg med på Facebooksiden vår hvor de forskjellige konkurransene legges ut.  Er du medlem så sleng deg på, er du ikke medlem så vet du hva du kan gjøre. MELD DEG INN! 

tipp og vinn bag.JPG
bottom of page