Web
Analytics
top of page

Reise til Liverpool

Tusenvis av røde supportere har tatt turen over til Liverpool i årenes løp og man er ikke der først og fremst som turist men som fotball supporter. Samtidig så er Liverpool så utrolig mye mer enn bare fotball Har du ikke tatt turen så bør du så absolutt vurdere det. Vi lover at Liverpool har utrolig mye mer å by på enn verdens beste fotballklubb! Vi har forsøkt å samle litt tips&triks til både deg som skal til byen for første gang eller som har noen turer på baken allerede!

En by med tilbud for alle

Norwegian Sports Travel er ikke bare vårt foretrukne selskap på turer til Liverpool men de har også en flott blogg hvor du kan plukke opp gode tips for å få maks ut av turen din. Her finner du tips om du reiser alene eller om du tar med kidza på tur. Liverpool er en by med tilbud for alle. Klikk på knappen under så er du bedre forberedt på besøket ditt i verdens beste by!  

HUSK AT DU FÅR MEDLEMSRABATT HVIS DU VELGER Å KJØPE REISE GJENNOM NORWEGIAN SPORTS TRAVEL se medlemsfordeler

Briljer med historiekunnskaper

Den offisielle supporterklubben vår har også nyttige reisetips på sine hjemmesider. Her kan du blandt annet sjekke ut hva som skjer utenom fotball de dagene du er i byen, restaurantguider og masse mer.

Hvis du virkelig vil briljere overfor reisefølget ditt med historiekunnskaper om byen så er det masse finner du masse nyttig stoff på denne siden. Klikk på knappen og les til øyet blir vått!  HUSK AT DU FÅR MEDLEMSRABATT HVIS DU VELGER Å KJØPE REISE GJENNOM NORWEGIAN SPORTS TRAVEL se medlemsfordeler

Kom deg raskt og billig til Liverpool

Det er bare en negativ ting med å reise til Liverpool og det er at man som regel må innom Manchester på veien dit. Men fortvil ikke, det er både enkelt og billig å komme seg videre derifra.

De aller fleste velger å ta taxi fra Manchester Airport til hotellet i Liverpool. Dette er som regel billigere hvis man er fire personer eller mer. På Facebook er det en egen gruppe for alle som ønsker å dele taxi med andre supportere, kontaktinfo til taxiselskapene og mer.

Please reload

bottom of page