Web
Analytics
top of page

Share the game

Kom deg ut av stua og dårlige livestreamer, betalingskanaler, sure samboere som ikke lar deg skrike ut i glede eller frustrasjon, dårlig samvittighet for kjøkkenet som skulle vært ryddet eller bikkja som skulle vært luftet.

 Ta en time-out og møt andre som er i samme situasjon som deg. Sitt ikke alene foran skjermen, del opplevelsen med flere.

Hva skjer?

Enkelte ganger slår vi  på stortromma og inviterer til litt ekstra ståk og stas rundt kampene, andre ganger så er det mer enn nok å bare dukke opp for å nyte kampen. Få med deg kamparrangementene som er lagt ut på vår Facebookside, få på deg drakta og kom på kamp! 

Terminliste sesongen 2019/20

PT`s Games & Beers

PT`s Games & Beers er en trivelig funpub med flere skjermer, god lyd og godt utvalg av drikkevarer og pølsemenyer. Liverpools kamper har førsteprioritet og her finner du også Liverpooleffekter på veggene. Den beste Liverpoolopplevelsen får du sammen med andre Liverpoolsupportere og på Gjøvik er du garantert å møte andre supportere hvis du velger denne plassen. Det er garantert god stemning når vi vinner, og flere skuldre å gråte på hvis vi taper. Er du medlem i LSG så kan du også nyte godt av egne medlemspriser i baren. 

Adressen er Trondhjemsvegen 5, 2821 Gjøvik

Hvor i verden kan jeg se Liverpoolkamper?

På Facebookgruppene "Hvor kan jeg se Liverpool" kan du få hjelp av andre supportere til å finne et sted, hvor som helst i verden, hvor man  kan se Liverpoolkamper sammen med andre røde.  Her kan du sjekke tips fra andre eller be om tips. 

...og er du på reise i Norge?

Fra tid til annen så er man kanskje på reise et eller annet sted i vårt langstrakte land. Selv om man kanskje er ute på reise helt alene så er det jo slik at man aldri er alene når man er Liverpoolsupporter.

Vi har lagt ut en lenke til puber rundt om i hele landet hvor du kan treffe Liverpoolsupportere. 

Er du lysten på en ikke alt for lang tur ut av byen, kun for å dele kampen med folk på feil side av Mjøsa så anbefaler vi O`Learys på Hamar og Dogan`s Sportsbar på Flisa!

Vi kan også anbefale en tur til Toten og besøke Liverbirds Toten på Lena Pub`n eller Liverbirds Gjøvik på The Kop Raufoss! Skal du ut i verden så klikk deg inn her

Please reload

bottom of page