Web
Analytics
top of page

Norges største festival for Liverpool-supportere!

I august neste år skal vi samle landets Liverpool-supportere til festival på Gjøvik. Nå leter vi etter deg som har lyst til å bidra til at dette skal bli en suksess!

Helt siden høsten i fjor har styret i Liverpoolsupportere Gjøvik snakket om å arrangere en festival for hele Liverpool familien i Norge og nå har endelig arbeidet kommet i gang for fullt. Budsjetter legges, underholdningsinnslag, aktiviteter, lokasjon, logistikk og andre små og større detaljer har kommer på agendaen.


En festival av den størrelsen som nå er under planlegging krever en større organisasjon enn foreningens styre og vi har allerede hentet inn kompetanse på områder hvor vi ser at det er nødvendig. Samtidig har vi også masse kompetanse på denne type arrangement innad i styret. Men vi trenger altså flere til å være med å lage Norges største festival for Liverpool-supportere!

Styremedlen Atle Brobakken og Festivalsjef Einar Skare er sentrale i planleggingen av Liverpool Festival 2021
Styremedlen Atle Brobakken og Festivalsjef Einar Skare er sentrale i planleggingen av Liverpool Festival 2021

Gjøvik er et naturlig sted for en slik festival!

Einar Skare er festivalsjef og leder av prosjektgruppa som nå jobber med å realisere denne festivalen. "Vi kan kanskje virke splitter pine gale som begir oss inn på et slik prosjekt, men er det et sted som kan lykkes med en slik festival så er det Gjøvik" forteller Skare og fortsetter entusiastisk "Vi har fantastiske omgivelser, en positiv by som elsker liv og røre, og sist men ikke minst, en entusiastisk gjeng som har masse energi rundt nettopp det å lage en slik festival!"

Vi kan kanskje virke splitter pine gale

Leder i Liverpoolsupportere Gjøvik, Jaran Pedersen, er ikke mindre entusiastisk. "Nå er vi en av landets største Liverbirds foreninger og det føles naturlig at det neste steget er å samle landets Liverpool-supportere til en helg farget i rødt!" "Vi er en ung organisasjon men vi har nøkkelpersoner i både styret og blant våre snart 350 medlemmer som gjør at jeg føler meg trygg på at vi skal kunne lykkes med dette" avslutter Pedersen som også oppfordrer alle til å gå inn på www.liverbirdsnorge.no og melde seg på nyhetsbrevet!

Leder i Liverpoolsupportere Gjøvik, Jaran Pedersen, er entusiastisk med tanken på å samle landets røde på Gjøvik i august neste år! Foto: Oppland Arbeiderblad
Leder i Liverpoolsupportere Gjøvik, Jaran Pedersen, er entusiastisk med tanken på å samle landets røde på Gjøvik i august neste år! Foto: Oppland Arbeiderblad

Etablerer eget driftsselskap!

Med budsjett i millionklassen så vil det bli nødvendig å etablere et eget driftsselskap. Liverpoolsupportere Gjøvik er en frivillig organisasjon og kan derfor ikke innenfor regnskapsmessige regler eller med hensyn til foreningens daglige drift stå som arrangør. I løpet av høsten blir det derfor etablert et eget driftsselskap slik at økonomien i foreningen ikke på noen måte vil bli påvirket av festivalen. Det nye driftsselskapet vil i utgangspunktet være 100% eid av Liverpoolsupportere Gjøvik.Hva skjer?

Programmet er allerede under planlegging og man regner med å ha de aller første navnene på både musikere og legender med flere på plass i løpet av høsten. Billetter vil også bli lagt ut så snart vi har fått litt mer kjøtt på beinet. Når det gjelder overnatting så vil man tilby både egen festivalcamp, bobilparkering, hoteller og vandrerhjem.

Hvem dukker opp på festivalen?
Hvem dukker opp på festivalen?

Samarbeidspartnere

Vi ser det som helt naturlig at vi må ut og invitere til samarbeid med andre Liverbirdsklubber, den offisielle supporterklubben i Norge, sponsorer, Gjøvik Kommune og selvfølgelig det lokale næringslivet. Vi vil også være avhengige av frivillige lag og foreninger for å få gjennomført festivalen. Samtidig vil vi også finne en organisasjon innenlands eller i Liverpool som skal få nyte godt av givergleden til både gjester og deler av et eventuelt overskudd fra festivalen!


Vi du være med å bidra?

En festival av den størrelsen som planlegges krever en stor og sterk organisasjon med dedikerte medarbeidere. Vi ønsker derfor å involvere egne medlemmer og eventuelt andre personer som ønsker å bidra til å gjøre dette til en suksess. I første omgang leter vi etter folk som vil være med i planleggingsfasen og etterhvert omsette planene i konkrete aktiviteter,


Her er områdene hvor vi trenger folk!

Vi har fått på plass teamledere for de forskjellige områdene men trenger folk til å være med i teamene. Er det et eller flere av områdene du kunne tenke deg å bidra så send en mail til jaran@liverpoolgjovik.no


TEAM Markedsføring/PR/Kommunikasjon

Vi vil gjerne høre fra deg som har digital kompetanse, gjerne på videoproduksjon, utvikling av apps og bilderedigering Du er blid, løsningsorientert og kreativ. Du blir en del av et kreativt team som skal gjøre noe ingen har gjort før!

TEAM Frivillighet, HMS

Vi vil gjerne høre fra deg som har et bredt kontaktnett som inkluderer folk som er stolte av byen og distriktet sitt og vil vise tilreisende at vi er et helt spesielt folkeslag. Du vil bli del av et stort, hyggelig og serviceinnstilt frivillighetsteam.

TEAM Booking/avtale/sponsoransvarlig

Vi vil gjerne høre fra deg som er fremoverlent, uredd og som tror såpass på konseptet at du kan selge det inn til en United-fan. Vi vil også høre fra deg som liker å få få godt vante folk til å føle seg litt ekstra ivaretatt. Og er du typen som tenker at ingen arrangement blir 100% vellykket uten at du er involvert, da vil vi høre fra deg også!


TEAM Overnatting og transport – internt og eksternt

Vi vil gjerne høre fra deg som er litt praktisk anlagt, kjører bil og som kan fikse ting når ingen andre tror det kan fikses. Du er selvfølgelig ekstremt serviceinnstilt, fleksibel og har muligens egen drill!

TEAM Servering

Vi vil gjerne høre fra deg som erfaring fra servering og gjerne har tilbragt like mye tid bak baren som foran. Du vet hva som må til for at gjester skal føle at de får det lille ekstra og vet hvordan du skal få folkene dine til å yte dette lille ekstra!

Er du usikker på hvor du vil bidra så send oss noen ord uansett. Dette blir en fantastisk opplevelse og ikke minst noe du kan være stolt av å ha vært en del av.

434 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page