Web
Analytics
top of page

For en sesong!

Nå rundet vi av en sesong som har brakt mange kilo med nytt sølvtøy i skapet. Vi kan kalle oss Champions of the world, champions of Europe og endelig, CHAMPIONS OF ENGLAND!

Det har vært en utrolig sesong for oss Liverpool-supportere og det har vært en rar sesong.

Stinn brakke på Samfundet da pokalen endelig kunne heves!
Stinn brakke på Samfundet da pokalen endelig kunne heves! Foto: Jonny Isaksen

Dagen etter at vi røk ut av Champions league stengte Norge ned, og deretter land etter land ute i verden. Når England stengte ned så visste vi at drømmen om Premier league bøtta plutselig sto i fare, selv om vi hadde ledet siden andre serierunde og flere av oss hadde vært ringside på Anfield og sunget «We`re gonna win the league» sammen med The Kop under Unitedkampen i januar.

....og flere av oss hadde vært ringside på Anfield og sunget «We`re gonna win the league»

Så kom endelig serien i gang igjen og 25. juni (på artikkelforfatterens bursdag) ga City opp. Ikke det at det var noen tvil om hvor bøtta skulle havne ,det handlet om når vi endelig kunne si det uten å virke så arrogante som vi ofte blir beskrevet som.


Etter 30 år så kunne vi endelig juble igjen som ligamestere! Foto: Liverpool Echo

Høydepunktene har stått i kø i historiens lengste sesong, men for meg personlig så er det som skjedde på banen likestilt med det jeg har fått oppleve som lokal supporter på Gjøvik. Det er et fantastisk engasjement og samhold blant oss supportere i Gjøvikområdet. For det var tid for å vise engasjement og samhold når Hematts eksistens ble truet av koronasituasjonen. Da tok selvfølgelig en av våre medlemmer initiativ til en innsamlingsaksjon og andre medlemmer stilte velvillig opp!


Game over for Hematt

Da jeg som en av de to siste forlot Hematt sine lokaler 11. mars i år, etter exiten fra Champions league, så ante vi ikke at det var siste gangen vi satte bena innenfor de lokalene. Lokaler som har betydd alt for at vi skulle kunne etablere en ny supporterforening på Gjøvik. Og når telefonen fra Kim kom noen dager før Påske om at Hematt ville slå seg konkurs så var det tunge dager for oss som har jobbet masse for å etablere kultur for å se fotball på pub i Gjøvik. Dagen før driverne går til skifteretten så er vi på plass for å hente ut supportereffekter og annet som vi har oppbevart på Hematt de to siste årene. Det falt en tåre både hos oss og hos Kim.PT`s here we come

Hematt har altså betydd alt etableringen av Liverpoolsupportere Gjøvik, men det tok ikke lang tid før vi begynte å sondere terrenget for hvor vi skulle samles i fremtiden, for å dele sorger og gleder rundt kampene. Vi var i dialog med flere aktører og det ble samtidig drøftet om vi skulle etablere vårt eget sted. Historien ble som alle etter hvert har fått med seg, vi havnet på PT`s bar i Trondheimsveien. Og her starter vi opp med legendetreff allerede 2. august, med selveste Bruce Grobbelaar på besøkUtfordringen med PT`s Bar var at de ikke åpnet dørene i tide til Premier league startet opp igjen og dermed måtte et midlertidig «hjem» jaktes. Siden vi tidligere hadde vært i dialog med Samfundet så var det naturlig å henvende seg dit igjen for å sjekke ut om de ville ha oss som gjester gjennom fotballsommeren. Svaret var positivt og dermed har vi fylt opp storsalen i andre etasje under flere av kampene, vi har hatt konserter og vi fikk også feire gullet i de historiske lokalene med tale fra Everton-supporter og ordføreren Torvild Sveen.Konsert med Aurora Amalie Heimdahl er bare noe av det vi har spandert på medlemmene denne sesongen! Foto: Jonny Isaksen

Selvfølgelig har jeg latt meg mer enn glede over de sportslige prestasjonene, men jeg har gledet meg like mye over at distriktets røde supportere velger å støtte ekstra opp om felleskapet rundt LFC ved å melde seg inn hos oss. Det gjør at vi nå er en av landets største Liverbirdsklubber og det gjør oss i stand til å lage enda bedre arrangement for medlemmene våre. Konserter, popcorn, attraktive samarbeidspartnere, legendetreff, festival med mer er ikke mulig uten en stor medlemsskare bak seg. Det gir oss også muligheten til å gi litt tilbake til støtte frivillige organisasjoner og enkeltpersoner med å gi dem en hjelpende hånd gjennom Liverpoolsupportere Gjøvik Charity Så tusen takk til alle røde supportere som velger å være medlemmer hos oss og velkommen til en ny spennende sesong fra midten av september!


Hilsen Jaran P, leder i Liverpoolsupportere Gjøvik

88 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page