Web
Analytics
top of page

Fotballsommer i historiske lokaler!

Når Liverpool møter Everton på Goodison Park på søndag så er det 102 dager siden forrige kamp. Ventetiden har vært lang men nå kan vi se frem mot en sommer med masse fotball og en ligamestertittel, i historiske lokaler!

Samfundet på Gjøvik ble reist i 1889  Foto: Jaran Pedersen
Samfundet på Gjøvik ble reist i 1889 Foto: Jaran Pedersen

Da fotballen stoppet opp i mars så var det få av oss som ante at det skulle ta mer enn 100 dager før vi kunne starte opp igjen. Exiten i Champions league var selvfølgelig ingen opptur men vi trøstet oss med at ligamestertittelen skulle bli sikret i løpet av et par uker. Slik gikk det altså ikke


I løpet av korona perioden har Liverpoolsupportere Gjøvik mistet stamstedet sitt, Hematt, og det har blitt inngått avtale om et nytt stamsted fra neste sesong. Fotball i sommer har også blitt sikret gjennom at Samfundet har åpnet dørene for oss. Vi skal altså samles i ærverdige og historiske lokaler når historiens første Premier league tittel skal sikres!


Historiske omgivelser

Samfundet ble bygd i 1889, kun 7 år etter at Liverpool FC ble stiftet, og har vært en av Gjøvik sine kulturelle storstuer i over hundre år. Her har det vært teater, folkemøter, politiske møter, kino, bibliotek og mange andre sosiale begivenheter for både store og små. Historien sitter virkelig i veggene, og mang en stor mann og kvinne har holdt engasjerende taler i Storsalen. Den mest kjente er kanskje Bjørnstjerne Bjørnsons tale i 1889 der han blant annet oppfordret til løsrivelse fra Sverige. Nå flytter altså fotballen inn i lokalene for sommer`n!

Vi skal altså samles i ærverdige og historiske lokaler når historiens første Premier league tittel skal sikres!

Kun åpent for medlemmer

Takket være at det er lempet noe på restriksjonene rundt hvor mange som kan være samlet på et sted så kan vi på de tre første kampene tilby ca 100 plasser pr. kamp. Disse blir vist i storsalen i 2. etasjen. Det er også slik at sendingen vil være lukkede arrangement, forbeholdt betalende medlemmer i Liverpoolsupportere Gjøvik, og man må reservere plass på forhånd.


Aurora Amalie Heimdahl Foto: Per-Erik Beck Bjørnback

Konsert med Aurora Amalie

Førstkommende søndag slår vi litt ekstra på stortromma og har invitert Sommerslagere-stjernen og singer/songwriter Aurora Amalie Heimdahl til å underholde oss før avspark. Aurora er selvfølgelig Liverpool-supporter og gleder seg til å spille for oss. Dørene åpnes også litt tidligere enn vanlig slik at du får god tid til å både delta i resultattipping, mingle litt med andre supportere og selvfølgelig nyte det at vi endelig er i gang igjen.


Meld deg på arrangementetene og reserver plass

Everton - Liverpool 21. juni kl 20:00 Meld deg på her

Liverpool - Crystal Palace 24. juni kl 21:15 Meld deg på her

Manchester City - Liverpool 2. juli kl 21:15 Meld deg på her


151 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page