Web
Analytics
top of page

Vi skal ikke drive egen pub!

Liversupportere Gjøvik syns det er beklagelig å bli dratt inn i konflikten mellom beboere i Trondhjemsvegen 5 og eierene av de tidligere Lasse Liten og Smaus-lokalene. Nå føler vi behov for å presisere noen ting.

Her er noen av gjestene som gleder seg til å se fotball på den nye puben i Trondheimsveien.  Foto: Jaran Pedersen
Her er noen av gjestene som gleder seg til å se fotball på den nye puben i Trondheimsveien. Foto: Jaran Pedersen

Vi ønsker å presisere.

Vi har den siste tiden blitt gjort oppmerksom på at det hersker noe forvirring rundt vår rolle i etableringen av det nye utestedet i de tidligere Lasse Liten og Smaus lokalene

Gårsdagens sak i Oppland Arbeiderblad kan fort misforstås ang eierskap og drift av nyetableringen, og vi i styret har derfor behov for å presisere følgende:

  • Liversupportere Gjøvik skal ikke drive pub i de tidligere Lasse Liten og Smaus-lokalene. Vi, som mange andre, kommer til å frekventere stedet som gjester og er slik sett ikke part i saken.

  • Liversupportere Gjøvik tok ikke initiativ til dette samarbeidet, men en medlemsorganisasjon med over 360 medlemmer er naturlig nok attraktive for alle som ønsker å skape en sunn og lønnsom drift.

  • Vi heier på generelt grunnlag på alle etableringer som kan gjøre Gjøvik til en enda bedre by å bo i.

  • Vi håper at beboere og driverselskap finner gode og samlende løsninger.

Vi ser frem til et godt samarbeid med Morten og PT. Dette er seriøse og svært kompetente karer med lang fartstid i bransjen.


YNWA


Hilsen styret i Liverpool-supportere Gjøvik1 635 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page