Web
Analytics
top of page

Vi skal ikke drive egen pub!

Liversupportere Gjøvik syns det er beklagelig å bli dratt inn i konflikten mellom beboere i Trondhjemsvegen 5 og eierene av de tidligere Lasse Liten og Smaus-lokalene. Nå føler vi behov for å presisere noen ting.

Her er noen av gjestene som gleder seg til å se fotball på den nye puben i Trondheimsveien.  Foto: Jaran Pedersen
Her er noen av gjestene som gleder seg til å se fotball på den nye puben i Trondheimsveien. Foto: Jaran Pedersen

Vi ønsker å presisere.

Vi har den siste tiden blitt gjort oppmerksom på at det hersker noe forvirring rundt vår rolle i etableringen av det nye utestedet i de tidligere Lasse Liten og Smaus lokalene

Gårsdagens sak i Oppland Arbeiderblad kan fort misforstås ang eierskap og drift av nyetableringen, og vi i styret har derfor behov for å presisere følgende:

  • Liversupportere Gjøvik skal ikke drive pub i de tidligere Lasse Liten og Smaus-lokalene. Vi, som mange andre, kommer til å frekventere stedet som gjester og er slik sett ikke part i saken.

  • Liversupportere Gjøvik tok ikke initiativ til dette samarbeidet, men en medlemsorganisasjon med over 360 medlemmer er naturlig nok attraktive for alle som ønsker å skape en sunn og lønnsom drift.

  • Vi heier på generelt grunnlag på alle etableringer som kan gjøre Gjøvik til en enda bedre by å bo i.

  • Vi håper at beboere og driverselskap finner gode og samlende løsninger.

Kommunen åpnet tilsyn: Slipper søknad for ny bar i Gjøvik

Vi ser frem til et godt samarbeid med Morten og PT. Dette er seriøse og svært kompetente karer med lang fartstid i bransjen.


YNWA


Hilsen styret i Liverpool-supportere Gjøvik


Tidligere omtale i Oppland Arbeiderblad Byens Liverpool-supportere får nytt hjem Naboer samler seg om å protestere mot nytt utested: – Vi ønsker ro om natta


Bli med på GULLFESTEN Vi skal arrangere Norges største Liverpool festival!

1 629 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page