Web
Analytics
top of page

Er du fotballidiot?

Noen har et ekstremt behov for å vite ting som vi andre ikke ante at man i det hele tatt måtte vite. Hvem pleier å sitte ved siden av hverandre på benken? Hva veide Steven Gerrard da han ble født og hvor lang er egentlig Ian Rush? Noen går rundt og vet disse tingene, fordi alt som handler om Liverpool må vites!

Er du fotballidiot så vet du hvem som har skrevet autografen sin på denne drakten!
Er du fotballidiot så vet du hvem som har skrevet autografen sin på denne drakten!

Det er på ingen måte feil å være fotballidiot men det kan selvfølgelig være en utfordring for omgivelsene, for dine aller nærmeste. Når du planlegger bryllup, flytter barnas konfirmasjoner, takker nei til fattern`s 90 årslag og andre ting fordi det ikke passer inn i forhold til terminlista. Det kan kanskje virke litt rart og muligens egoistisk for alle de som ikke forstår hva som er det aller viktigste her i livet!


Men hvor deilig er det å møte andre som er som deg?

Det er bare å innse at ikke alle er like dedikert til Liverpool og alt annet rundt den klubben, slik som du er. Men hvor deilig er det å møte andre som er som deg? Da kan man virkelig dykke ned i sitt indre arkiv og hente frem disse rare hendelsene som ingen andre egentlig bryr seg om, bortsett fra deg og fotballidioten du møtte.

Det finnes utallige sider på Internett for den som vil imponere med kunnskap om verdens beste fotballklubb. En av sidene som så absolutt er verdt et besøk hvis du vil briljere med din kunnskap om alt av statistikk fra tidenes morgen og frem til dagens spark på ballen er denne. Dette er antageligvis den eneste siden du trenger for å kunne briljere med kunnskap om Liverpool.

Noen av oss vet faktisk litt bedre enn klubbens eget medisinske støtteapparat!

Er det slik at du har et ekstremt behov for å følge med på skadesituasjonen til egen klubb eller neste motstander så finnes det selvfølgelig en side for det også. Samtidig så er det deilig å spekulere litt på en av Facebooks utallige Liverpoolrelaterte sider. Noen av oss vet faktisk litt bedre enn klubbens eget medisinske støtteapparat.


Så har du selvfølgelig alle rykter som oppstår når et nytt overgangsvindu nærmer seg. Det er umulig å ikke forholde seg til dem, og aller helst mene noe om dem. Din arena er da først og fremst Facebook, siden det her er viktig å være på hugget før ryktet forsvinner og går over til å bli kun et rykte. Et rykte som ikke ga noen ny spiller i stallen. Skal du spekulere så kan du plukke opp ryktet her og diskutere det videre hos Liverpoolsupportere i Norge

Her om dagen overrasket jeg fruen med ny pysjamas!

På tide å konkludere folkens. Det er greit å være fotballidiot, antageligvis så gir det deg et lenger og mer meningsfylt liv. Jeg for min del forsøker å snike inn Liverpool i dagliglivet, i eget hjem. Det hører med til historien at fruen ikke er veldig begeistret for min dedikasjon til Liverpool, hun har vel mer eller mindre fått hele klubben i vrangstrupen og synes jeg bruker alt for mye tid på meningsløse ting.

Her om dagen overrasket jeg min elskede frue med ny pysjamas, hun har foreløpig ikke fått med seg alle pysjamasbuksens detaljer. I`ll keep you posted!
Her om dagen overrasket jeg min elskede frue med ny pysjamas, hun har foreløpig ikke fått med seg alle pysjamasbuksens detaljer. I`ll keep you posted!

Nå er det bare en drøy måned før jag atter en gang skal legge turen til verdens beste by og det betyr antageligvis at jeg atter en gang kommer hjem med nye innslag til egen garderobe. Det kan også bety at jeg kommer hjem med ny juletrepynt, slik som i fjor. Det er vel ingeting som pynter opp et juletre mer enn juletrekuler med Liverpoollogo!


-jar


PS: Har du lyst til å bidra med egne tanker om stort eller smått på Supporterbloggen vår så er det bare å sende bokstavene dine til postmaster@liverpoolgjovik.no

104 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page