Web
Analytics
top of page

Gud forby at svikeren Couthino kommer tilbake!

Så er det endelig klart for det som betyr aller mest denne sesongen, Premier League. Det passer bra å ta bøtta hjem denne sesongen, etter 30 års tørke!


Da tapte vi altså Community Shield kampen mot Manchester City på straffer. En kamp som flere på sosiale medier omtaler som uviktig og nærmest en treningskamp. Jeg våger påstanden at om vi hadde vunnet så hadde de røde supportene omtalt dette som en fantastisk triumf og ikke minst et resultat som ville gitt oss et psykologisk overtak på laget som også i år ser ut til å bli vår argeste konkurrent om seriemesterskapet!


Denne spilleren er ikke like populær hos alle røde supportere. Foto: Paul Ellis AFP
Denne spilleren er ikke like populær hos alle røde supportere. Foto: Paul Ellis AFP

Gårsdagens kamp kommer tidlig for flere av spillerne våre i og med diverse tullemesterskap rundt omkring på kloden. Det samme gjelder jo også flere av Cityspillerne. Likevel så ble det til tider en underholdende kamp med høyt tempo. City var uten tvil det beste laget i første omgang og kunne gå til pause med en fortjent ledelse. Undertegnede må innrømme at han var ganske nervøs foran andre omgang og samtidig bekymret over at Man City virket som et mye bedre lag enn Liverpool. Jeg så rett og slett litt mørkt på hvordan sesongen skulle bli og tok meg selv i å nesten melde meg inn i hylekortet som forlanger store signeringer før overgangsvinduet stenger på fredag.


Så kommer Liverpool ut igjen på banen og fremstår som et helt annet lag. Formasjoner er justert og vi produserer mer enn nok sjanser til å ta hjem trofeet som ligner mer på noe som man beskyttet seg mot sverd og økseslag i middelalderen med enn noe man har lyst til å sette i premieskapet. Hele fem bytter gjøres i andre omgang og det smeller i stenger, moderne teknologi må tas i bruk for å vise at ballen ikke passerte målstreken etter et besøk i tverrliggeren og det hele toppes med et hallingkast fra Kyle Walker, da han redder City fra å havne under.


Så hvordan skal det gå denne sesongen?

Det har vært sterke og kritiske røster i sosiale medier som hevder at vi blir ristet av i kampen om ligatittelen hvis vi ikke forsterker stallen. Det pekes spesielt på de tre foran og behovet for en back-up der. Mange ønsker seg også mer kreativitet på midtbanen og da gjerne en spiller ala Couthino, men Gud forby, som mange skriver, at svikeren og løgnhalsen Couthino kommer tilbake.


.....men Gud forby at svikeren og løgnhalsen Couthino kommer tilbake.

Undertegnede ønsker seg også forsterkninger, og da gjerne spillere som kan gå rett inn i startoppstillingen, samtidig skulle jeg gjerne ønsket meg større kreativitet og muligheten for større variasjon i hvordan vi setter opp midtbanen. En spiller som Couthino er hjertelig velkommen tilbake i min bok. Vinner vi ligaen så tror jeg også flere vil tilgi Cout for tidligere ryggplager og ønsket han hadde om å spille for Barcelona, laget som er alle søramerikaneres våte drøm.Når det gjelder det defensive så ser jeg ingen grunn til å bruke en eneste krone til der. Vi er godt dekket i alle posisjoner og har til og med vist at vi kan takle å ha VVD på sidelinjen også. Offensivt så hadde det selvfølgelig vært nydelig om vi kunne få inn en spiller med scoringsgaranti, samtidig så er det få tilgjengelige spillere som kan komme inn og overta en av plassene til vår gylne treer på topp. Men også jeg er livredd for skader på en av de gutta, selv om hjemmekampen mot Barcelona viser at vi også kan takle det. Skulle vi ikke hente inn en angriper i løpet av denne siste overgangsuka så er det selvfølgelig skuffene men likevel helt greit, for hva vet vel jeg om hva som rører seg i Klopps hode?


Rhian Brewster kan få sin Premier League debut i løpet av kort tid. Foto: Action Images
Rhian Brewster kan få sin Premier League debut i løpet av kort tid. Foto: Action Images

Forventningene om store signeringer har blitt bevisst dempet gjennom uttalelser Klopp har kommet med i sommer. Selv om man tilsynelatende har greit med midler så velger man likevel å sitte på gjerdet. Det poengteres også at spillere som f. eks Ox er tilbake 100% og må regnes som en forsterkning av stallen fra forrige sesong. Origi viste seg også frem på slutten av forrige sesong og kan bli en viktig spiller fremover, i tillegg har Rhian Brewster gjort en god pre-season og får ganske sikkert sin PL debut i løpet av kort tid. Et par unggutter har også kommet inn dørene, men disse må vi kanskje regne som spillere for fremtiden.In Klopp we trust?

Så da må vi kanskje nok en gang stole på at Klopp & co vet best. I hvert fall mye bedre enn oss som flokkes foran skjermene og ringside når Liverpool starter jakten på ligatittelen om få dager. Skulle vi ikke lykkes så er det bare å logge seg inn på sosiale medier og delta i hylekortet, som antageligvis vil gni seg i hendene og utbasunere «Hva var det vi sa!» Da tenker jeg at vi egentlig burde signert hylekoret som nytt støtteapparat i Liverpool!


....men gi meg gjerne en god signering eller to denne siste uka!


-jar

408 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page