Web
Analytics
top of page

In Klopp we trust!

Sesongen 2018/2019 har nettopp startet, syv kamper er spilt. Vi har gjort unna Spurs og Chelsea på bortebane, vi har møtt noen av de «ekle» laga, som vi før har slitt mot og ofte tapt poeng mot. Fasit på de syv kampene er seks seire og en uavgjort. Nesten helt perfekt start.Vi fikk en tøff gruppe i Champions League. Paris SG har kun 1 reelt mål, siden ligaen i hjemlandet stort sett er avgjort til deres fordel før sesongen starter. Så da er det CL som er det store målet. Jeg tørr å være så frekk å si vi knuste PSG, selv om att det ble 3-2 seier. Att vi tapte Ligacupen er det eneste skår i gleden. Dette tapet viste att vi har fortsatt litt igjen å bygge ferdig før vi har en god og bred stall. Ligacup er den raskeste og letteste veien til ett trofè. Noe som vi snart trenger for å få litt ro i rekkene. Når tapet først kom, så var det dog greit att det var der det kom, og ikke på Stamford lørdag. Så starten har vært utrolig bra.


Vi har ikke kommet opp i toppfart enda, men så hvor bra vi gjør det!

Årets lag har et forsvar som er utrolig kompakt og godt, matchvinner i keeperen, en bauta i Van Dijk og en lærevillig Gomez som bare blir bedre og bedre i sin favorittposisjon. Mye bra i vingbackene også, på midten har vi mye rutine, løpskraft og trygghet. Fremover er vi fantastiske, balansen og kvaliteten er fantastisk. Da uten att spillere som Keita og Fabinho har tilpasset seg ordentlig og vi er i praksis på redusert kraft.Det er utrolig moro å være Liverpool supporter om dagen. Vi har dyktige eiere som viser med penger att dette prosjektet står vi bak. Ikke bare i utbedringer av stadion og sammenslåing av A-lag og akademi, men også i kjøp av kvalitet. Verdens nest dyreste keeper og verdens dyreste forsvarer. Godt blandet med røverkjøp som Robertson og Salah.


Hadde tenkt å ha med litt om de kommentarer vi ser og hører blant oss fans ang. laguttak og enkeltspillere men velger heller å si det på denne måten: Klopp har troa på ALLE han har med i troppen sin. Han ser kvalitetene og svakhetene. På tross av noen svakheter, så ser han HELE laget, under ett. Han vet att LAGET vinner oftere enn enkeltindivider. Så når han har troa på alle han sender utpå der, hvorfor skal vi IKKE ha troa?


- Bård Tore Harsjøen

32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page