Web
Analytics
top of page

Kjære Hematt!

Oppdatert: 16. apr. 2020

Tusen takk for at du turde å satse på oss når vi ganske så breialt for litt over to år siden sa at vi skulle fylle opp lokalene, bare du skrudde på igjen fotballen på skjermene. Vi var aldri alene!


Fotball er på ingen måte viktig i disse tider men for mange så har tanken om at vi snart skal samles igjen rundt skjermene på Hematt vært et lite lysglimt, i en tid hvor karantene, hjemmekontor og totalt fravær av sosial omgang er hverdagen. Nå blir det ikke slik! Hematt står uten inntekter og uten nok penger til å innfri krav fra kreditorer. Døra ble stengt onsdag 11. mars, etter at de aller siste Liverpool-supporterne forlot lokalet, litt slukøret etter exit i Champions league, men likevel med et smil om munnen etter noen gode historier og latter i baren sammen med bartender Kim. For sånn var det på Hematt!Game Over!

Nå er det klart at dørene ikke blir åpnet igjen, ihvertfall ikke med samme eiere. Hematt leverte i dag, tirsdag, konkursbegjæring til skifteretten og byens viktigste kultur- og fotballpub er dermed historie.TUSEN TAKK for at dere fikk oss til å føle oss heme!

Vi har utrolig mange gode minner fra de drøye to årene vi har holdt til på Hematt og vi drømte om å feire ligagullet der, sånn ble det ikke. Men nok en gang, TUSEN TAKK for at Hematt ble det perfekte stedet å være sammen med andre supportere, TUSEN TAKK for at det aldri var nei når vi kom med de mest vanvittige ideer, TUSEN TAKK for at dere fikk alle til å føle seg velkomne, TUSEN TAKK for at vi i seiersrusen fikk ta over både musikk og scene, TUSEN TAKK for at dere åpnet opp dørene for oss når det egentlig var stengt og vi trengte å se en treningskamp, TUSEN TAKK for at dere fikk oss til å føle oss heme!Her er vår hyllest til Hematt! Over to år med gode minner, ALDRI ALENE!

Se også vårt album SUPPORTERLIV på Facebook!


Hilsen oss i Styret, Liverpoolsupportere Gjøvik


440 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page