Web
Analytics
top of page

Pulsen stiger ........

Ole Gunnars nye United står på den andre siden av banen, på egen hjemmebane denne helgen. Er det bare nok en kamp eller er disse kampene viktigere enn noe annet?


Kjenner litt på pulsen, og ja, den er litt høyere i inngangen på denne helgen. Det har jo selvfølgelig med fotball å gjøre men ikke av samme årsak som det pleier å være i forkant av kamper mot United. Så lenge jeg kan huske så har hjertet banket raskere og pulsen løpt løpsk bare med tanken på oppgjørene mot dette laget.


Ofte har det vært slik at en seier mot dem har vært viktigere enn noe annet i sesonger som har gitt lite annet enn hederlige til grusomme plasseringer på tabellen. Når United nå har fått medvind i seilet med den tidligere Liverpoolsupporteren og senere Unitedspiller Solskjær ved roret så ville det selvfølgelig smakt godt med seier. Men for å være ærlig, dette er bare nok en kamp på veien mot det som er sesongens store mål, å vinne Premier league etter 29 års tørke.


Alle kamper fra søndag og utover vil gi meg samme pulsnivå inntil enten håpet er ute eller bøtta er hentet hjem til Anfield. Også kamper hvor City og Tottenham er involvert vil sende pulsen oppover. Her vil jeg til og med applaudere United om de skulle knipe poeng. For å være helt ærlig, og sikkert litt provoserende. United kommer uansett til å havne bak oss på tabellen i år og jeg betviler også at de klarer topp 4. Det i seg sjøl vil være en god trøst hvis alt går den veien det har gjort de siste 29 årene

og vinner vi så skriver VG litt mindre om Solskjær til uka, og vi koser oss på toppen av tabellen.

På Hematt på søndag kommer det til å være masse folk og god stemning blant begge lags supportere, i hvert fall før kampen. Etter kampen vil kanskje noen gå slukøret hjem, kanskje etter litt vennskapelig mobbing fra supporterne som vant. Men skulle det ende uavgjort så er det et godt nok resultat for oss, og da har vi som en bonus plukket 4 poeng fra laget i nabobyen …………………..og vinner vi så skriver VG litt mindre om Solskjær til uka og vi koser oss på toppen av tabellen.


Så kommer onsdag og ny motstander, og pulsen går opp igjen, til samme nivå som denne helgen. GOD KAMP!


- JarThe Anfield Wrap om søndagens kamp!


22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page