Web
Analytics
Herlig, vi er ute av Ligacupen!
top of page

Herlig, vi er ute av Ligacupen!

Det er muligens ikke denne overskriften du forventer deg av en Liverpoolsupporter og du får neppe se noe slik igjen på denne bloggen. Men hvorfor i all verden er det greit å tape en fotballkamp?


Denne gangen handler det faktisk mer om fornuft enn om følelser. Det handler om at vi får færre kamper denne sesongen og at vi dermed får bedre tid til restitusjon og fokus på det som er aller viktigst i år, nemlig å vinne Premier League!



Jeg er helt sikker på at man i forkant av årets sesong har satt opp en prioriteringsliste hvor Premier League troner høyest, Champions League som en god nummer to og FA-cupen som en bonus. Ligacupen er kun et nødvendig onde og en god treningsarena for våre nest beste menn. Det er selvfølgelig viktig å gi disse god matching slik at de er på tå hev men det har jeg tillit til at man klarer like bra på treningsfeltet på Melwood og gjennom innhopp og enkelte kamper fra start i de andre turneringene og serie.



Vi har en bredere og bedre stall i år, men vi har også et tøft kampprogram foran oss. Vi ønsker ikke å havne i samme situasjon som i fjor når vi på slutten av sesongen måtte fylle opp benken med guttunger som knapt nok hadde rukket å bruke opp konfirmasjons pengene sine. Det skal faktisk ikke så mange skader til før vi er svært sårbare, spesielt defensivt og offensivt. Det er kun på midtbanen vi ser ut til å kunne fylle på fra benken uten at kvaliteten synker nevneverdig.


Så derfor er det helt greit at vi ryker ut av Ligacupen!



jar-

51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page