Web
Analytics
top of page

Vi har fått et nytt hjem!

Når sesongen 2020/21 sparkes i gang flytter byens Liverpool-supportere inn i nyoppussede og flotte lokaler i Trondheimsveien. I lokalene som tidligere har huset Lasse Liten og Smaus blir det nemlig fun pub og i skrivende stund er stedet foreløpig navnløst


Leder i LSG Jaran Pedersen og Morten Sollie Hansen utenfor lokalene som skal bli fun pub og stedet for Liverpool-supportere!
Leder i LSG Jaran Pedersen og Morten Sollie Hansen utenfor lokalene som skal bli fun pub og stedet for Liverpool-supportere!

Da Hematt gikk konkurs rett etter Påske startet styret i Liverpoolsupportere Gjøvik opp jakten på et nytt sted. Det er viktig for en supporterklubb å ha et samlingsted, og det er viktig at stedet legger tingene til rette slik at vi kan dyrke lidenskapen vår.


Da vi tidlig i mai fikk melding fra Per Olav Gjæverud, (PT) som er en av to som skal drive det nye stedet, så måtte vi ta turen for å se på lokalene. Etter flere besøk, diskusjoner i styret og en utrolig god og konstruktiv dialog med PT og Morten så var det ingen tvil om hvor vi skal flytte inn

Vi skal jakte sølvtøy i nye lokaler hvor alt er lagt til rette for å se fotball!


PT og partner Morten Sollie Hansen har lang erfaring fra utebransjen og drev blant annet Flipp frem til konseptet ble solgt videre til Chaplin. Når de nå etablerer en ny plass så vet vi at dette er gutter som har peiling på bransjen og som gjennom mange år har vist at de kan å drive utesteder


Vi har fått innfridd alle våre ønsker og «krav» samtidig som at gutta som skal drive plassen har kommet med gode forslag og innspill, som gjør avtalen vår enda bedre. Nå er det bare å glede seg til sesongen 2020/21 starter opp. Da skal vi jakte sølvtøy i nye lokaler hvor alt er lagt til rette for å se fotball!


  • Alle Liverpool kamper som er tilgjengelig via norske leverandører vil bli sendt

  • Hvis det er flere aktuelle kamper som sendes vil Liverpool kampene ha prioritet og sendes med lyd på de best tilgjengelige plassene i lokalet

  • LFC flagg skal henges opp utenfor lokalet på kampdag

  • Deler av lokalet vil utsmykkes permanent med LFC effekter

  • Det blir egne medlemspriser på utvalgte produkter

  • Det blir salg av våre egne supporter-effekter i lokalene

  • Et av vinduene ut mot Trondheimsveien vil bli preget med vår logo eller annet som er relatert til Liverpool FC.

  • Mindreårige vil få tilgang til lokalene under kamper, under visse forutsetninger


Hvordan blir lokalene?

Når du i september tar turen inn dørene for å se fotball så vil du bli møtt av skjermer uansett hvor du snur deg, og vi kan også garantere deg at lydopplevelsen blir bra. Vi har vært involvert i hvordan skjermene skal plasseres og målet for både oss og driverne har vært at du skal kunne se en skjerm uansett hvor du er plassert i lokalene.


I tillegg til fotballsendinger så vil stedet også ha eget karaoke rom, flipperspill, biljardbord og mer. De vil også ha egen pølsemeny og et svært godt utvalg av øl. Det vil fortsatt bli mulig å bestille pizza fra Peppes og få den levert, slik som på Hematt.


Vi gleder oss stort til å ta i mot masse lokale supportere i flunkende nye og flotte lokaler neste sesong!

772 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page