Web
Analytics
top of page

Vi gir en hjelpende hånd og du kan også bidra!

Vi ba supportere og andre om å stemme på hvem som skulle få en hjelpende hånd fra Liverpoolsupportere Gjøvik Charity før jul i år. Etter at nesten 500 stemmer ble avgitt så kunne vi kåre en vinne.. Det ble «Puls – ditt værested» som fikk flest stemmer!


Puls - ditt værested, er en del av Frelsesarmeen og holder til på Kirkeby på Gjøvik. PULS retter seg særlig mot mennesker som er ensomme, innvandrere og personer med en åndelig lengsel Det er et viktig og godt møtested for mange og de driver bla. annet en kafè hvor flere får viktig arbeids- og språktrening. Alle er velkomne hos Puls, uavhengig av sosial status, etnisitet, religion, funksjonshemming, kjønn, alder eller seksuell orientering. Du kan lese mer om Puls og de andre kandidatene herNå håper vi at de som følger oss på Facebook og andre også vil være med å gi en hjelpende hånd!

Tre verdige kandidater

Det var tre verdige kandidater og vi skulle gjerne gitt penger til alle men når det ble Puls så synes jeg det var litt ekstra hyggelig siden jeg personlig har et nært forhold til Frelsesarmeen, forteller Jaran Pedersen, leder i Liverpoolsupportere Gjøvik. Nå håper vi at de som følger oss på Facebook og andre også vil være med å gi en hjelpende hånd ved vippse noen kroner til innsamlingsaksjonen vi setter i gang nå og som avsluttes 10. desember!


Ønsker du også å bidra?

Liverpoolsupportere Gjøvik gir kr 3 500,00 men vil gjerne plusse på dette beløpet med bidrag fra medlemmer og andre som ønsker å gi en hjelpende hånd. Gå inn på Vipps, velg Kjøp og betal, søk opp 544695 eller Liverpoolsupportere Gjøvik. Velg deretter Innsamlingsaksjon Julen 2019 og gi et valgfritt beløp


Innsamlingsaksjonen avsluttes kl 18:00, 10 desember og pengene overrekkes før kveldens Champions league oppgjør på Hematt!175 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page