Web
Analytics
top of page

Vi kjem Hematt!

Hematt har blitt en institusjon på Gjøvik etter at de åpnet dørene for snart fem år siden. Her har man gitt byen en kulturscene og et sted hvor fotballentusiaster kan samles. Støtt opp om puben og sørg for at VI KJEM HEMATT!


Det er tomt både foran og bak baren på Hematt om dagen!
Det er tomt både foran og bak baren på Hematt om dagen!

Hematt er i en vanskelig situasjon i disse koronatider. Dørene er stengt og omsetningen er null. Det er ingen selvfølgelighet at byens viktigste kultur- og fotballpub skal kunne åpne opp igjen dørene når verden en gang, forhåpentligvis ganske snart, blir litt mer normal.


Med Hematt kom musikk jam tilbake til byen etter flere års dvale. Dette har gitt rom for både etablerte og sylferske musikere til å spille sammen og nye bandkonstellasjoner har oppstått. Torsdags Jam på Hematt har blitt en suksess og et høydepunkt i uka for svært mange. Nå kan det være slutt!


Torsdags jam på Hematt har blitt svært populært!
Torsdags jam på Hematt har blitt svært populært!

Konserter, quiz og stand-up har også samlet mye folk og tilreisende musikere og andre artister har latt seg fascinere av de hjemmekoselige og intime lokalene hvor artister og publikum nærmest deler sofa under opptredene.

Det er ingen selvfølgelighet at byens viktigste kultur- og fotballpub skal kunne åpne opp igjen dørene

Hematt har også blitt et samlingssted for de som er glade i fotball. Flere ganger i uka har fotballentusiaster samlet seg rundt skjermene på Hematt for å følge 90 minutter med 22 menn som løper rundt på en gressplen. Til tider så mange tatt turen at man har måtte stenge av deler av veien for å få utvidet uteserveringen. Nå kan det være slutt på det!


Hematt har blitt et viktig samlingsted for mange av byens fotballentusiaster!
Hematt har blitt et viktig samlingsted for mange av byens fotballentusiaster!

Støtt Hematt

Om du er fotball-supporter, musiker, konsertgjest eller bare mener at vi trenger en slik pub på Gjøvik, så strekk ut en hjelpende (nyvasket) hånd. Bidra til at Hematt kan åpne opp igjen dørene for oss - vi vil Hematt!


Vil du delta på Virtuell pub-aften? Klikk på bildet under!Lewi Bergrud om Hematt!
485 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page